Završna konferencija i zajednička radionica projekta nZEB Ready krajem kolovoza u Sofiji

Nakon trogodišnje provedbe, kraj ljeta rezerviran je za završnu konferenciju projekta nZEB Ready i za zajedničku radionicu projekata OutPHit, nZEB Ready, SMART2 i DiVIRTUE koja će biti održana 22. kolovoza 2024. u Nacionalnoj palači kulture u Sofiji (Bugarska).

Zajednička radionica spomenutih projekata bit će održana pod nazivom Vještine i znanja za upravljanje pametnim i visokoučinkovitim zgradama s temama inovacije i razmjene znanja te je namijenjena arhitektima, inženjerima, energetskim savjetnicima i svima koji su na neki način povezani s održivom gradnjom.

Relevantnost naslovne teme radionice nije potrebno isticati s obzirom na sve veći naglasak na energetsku učinkovitost i upotrebu pametne tehnologije u zgradarstvu. Radionica će biti posvećena temama „Alati za postizanje optimalne učinkovitosti i poboljšanje spremnosti zgrade za pametne tehnologije, Provedba procjene spremnosti za pametne tehnologije kroz postupak energetskog certificiranja , dok će Damir Mandić, Voditelj razvoja poslovanja u REA Sjever u temi Edukacija i obuka za povećanje tržišne spremnosti za zgrade gotovo nulte energije predstaviti aktivnosti edukacije stručnjaka koje je REA Sjever provela kroz nZEB Ready projekt u Hrvatskoj.

Ovaj događaj prilika je za umrežavanje i povezivanje sa stručnjacima iz područja energetske učinkovitosti i održive gradnje iz 13 EU zemalja, a na događaju je moguće sudjelovati i hibridno putem platforme ZOOM uz prethodnu prijavu sudjelovanja na sljedećoj poveznici.

Projekt nZEB Ready financiran je sredstvima EU iz programa Horizon 2020.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content