Novosti

U Varaždinu održan nZEB trening na temu Evaluacija/vrednovanje toplinskih mostova korištenjem infracrvene termografije

Početkom ovog tjedna, u utorak 27. veljače, REA Sjever održala je u Varaždinu nZEB trening edukaciju na temu Evaluacija/vrednovanje toplinskih mostova korištenjem infracrvene termografije.
Trening je organiziran u suradnji s Građevinskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Tehnološkim parkom Varaždin i Društvom građevinskih inženjera i tehničara Varaždin.

Opširnije »

REA Sjever u Varaždinu organizira trening modul o evaluaciji/vrednovanju toplinskih mostova korištenjem termografske kamere

REA Sjever u suradnji s Građevinskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Tehnološkim parkom Varaždin i Društvom građevinskih inženjera i tehničara Varaždin dana 27. veljače 2024. u Varaždinu organizira nZEB trening edukaciju za projektante, inženjere i sve zainteresirane s ciljem informiranja i educiranja o evaluaciji/vrednovanju toplinskih mostova korištenjem termografske kamere.

Opširnije »

U Virovitici održan sastanak partnera projekta Green VTC

U utorak 6. veljače 2024. delegacija sastavljena od predstavnika Ureda za financijske mehanizme i Norveške uprave za vodne resurse i energiju obavila je u Virovitici terenski posjet i sastanak s partnerima projekta „Solar Roofs for Green Virovitica.“
Tom prilikom, hrvatski projektni partneri Grad Virovitica i REA Sjever, predstavnike norveškog partnera programa informirali su o do sada izvršenim aktivnostima projekta „Solar Roofs for Green Virovitica“ (Green VTC).

Opširnije »

Scenariji niske emisije CO2 za energetsku tranziciju vašeg grada

Pridružite se besplatnom programu učenja o EU City Calculator web alatu kako biste tranziciju vašeg grada temeljili na dubokim i jasnim vizualizacijama scenarija s niskim udjelom ugljika, popunjenim stvarnim podacima vašeg grada, kao i ključnim socio-demografskim trendovima. Program se sastoji od dva tečaja, a svaki zahtijeva ulaganje dva sata vremena. Nije potrebno prethodno poznavanje alata za vizualizaciju podataka i upravljanje.

Opširnije »

REA Sjever u Virovitici organizira regionalnu radionicu o energetskoj obnovi “Spremni za nZEB”

Regionalna energetska agencija Sjever u Virovitici, dana 25. siječnja 2024. organizira regionalnu radionicu o energetskoj obnovi „Spremni za nZEB.“
Regionalna radionica „Spremni za nZEB“ bit će održana u Gradskoj Vijećnici Grada Virovitice, Trg kralja Zvonimira 1 s početkom od 16:30 sati te ima za cilj upoznati građane s uvjetima i mogućnostima prijave na sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća prema najavljenom pozivu Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Opširnije »

REA Sjever organizira webinar o uvjetima za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća

Kako bi građane s područja gradova Koprivnice, Varaždina i Virovitice što bolje upoznala s uvjetima i kriterijima za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća u 2024. te ih pripremila za nadolazeći javni poziv za sufinanciranje kojeg Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost planira objaviti najkasnije do kraja veljače 2024. Regionalna energetska agencija Sjever dana 23. siječnja 2024. od 17:00 do 18:00 sati organizira informativni webinar „Uvjeti za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća u 2024. godini“

Opširnije »
Skip to content