Novosti

REA Sjever u Koprivnici održala 2. nZEB trening

Regionalna energetska agencija Sjever nastavila je s provedbom aktivnosti projekta nZEB Ready te je jučer, 22. studenog 2023. u prostoru Pučkog otvorenog učilišta u Koprivnici održan 2. nZEB trening na temu „Proračuna toplinskih mostova.“

Opširnije »

REA Sjever u Koprivnici organizira nZEB treninge

Sredinom studenog u Koprivnici, REA Sjever u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Koprivnica organizira dva nZEB treninga s ciljem informiranja i educiranja stručne i ostale zainteresirane javnosti o mogućnostima korištenja obnovljivih izvora energije u zgradama gotovo nulte energije i proračunima toplinskih mostova u zgradama.

Opširnije »

REA Sjever organizira stručnu konferenciju „nZEB postaje ZEB“

Regionalna energetska agencija Sjever, dana 20. studenog 2023. u koprivničkom Kampusu organizira stručnu konferenciju „nZEB postaje ZEB“
REA Sjever, stručnu konferenciju organizira s ciljem informiranja i educiranja stručne javnosti i građana o tranziciji s postojećeg nZEB standarda na standard zgrada nulte emisije (zero-emission buildings).

Opširnije »

U Velikoj Gorici predstavljeni projekti One Sun i Green VTC

U četvrtak 19. listopada u prostorima Športsko rekreativnog centra u Velikoj Gorici uz sudjelovanje predstavnika Regionalne energetske i klimatske agencije Sjeverozapadne Hrvatske, Energetskog instituta Hrvoje Požar te korisnika programa „Energija i klimatske promjene“ Gradova Zagreb i Karlovac održana je radionica pod nazivom Velika Gorica Solarni grad – ODBROJAVANJE s temom fotonaponskih panela na krovovima javnih zgrada.

Opširnije »

REA Sjever u Varaždinu nastavila s aktivnostima informiranja građana o nZEB standardu gradnje

REA Sjever nastavila je s aktivnostima informiranja građana o prednostima gradnje po standardu gotovo nulte energije (nZEB) te je u subotu 14. listopada ispred trgovačkog centra Pevex u Varaždinu stručni tim REA Sjever građane Varaždina upoznao s materijalima koji se koriste u nZEB gradnji i energetskoj obnovi, o važnosti angažiranja certificirane i educirane radne snage i stručnjaka te o obnovljivim izvorima energije kojima mogu smanjiti troškove za energiju.

Opširnije »
Skip to content