ppi koprivnica

Grad Koprivnica započeo istraživanje tržišta

Grad Koprivnica započeo je istraživanje tržišta te poziva poduzeća i pružatelje usluga na sudjelovanje u ovom jedinstvenom projektu.

ppi koprivnicaGrad Koprivnica i Regionalna energetska agencija Sjever provode pilot investiciju čiji je cilj isporučiti replikabilno rješenje za vanjsku, unutarnju, energetski učinkovitu i funkcionalnu transformaciju montažne zgrade vrtića za što je Grad osigurao sredstva u ukupnoj vrijednosti od 2.250.000 kn bez PDV-a. Želja je ovom investicijom osuvremeniti okruženje za igru i učenje djece te povećati energetsku učinkovitost kroz troškovno optimalnu investiciju, uzimajući u obzir ukupan trošak vlasništva.

Specifičnost ove pilot investicije je da će biti provedena putem javne nabave inovacija u sklopu koje Grad kao naručitelj traži jedno ili više inovativnih rješenja s područja projektiranja, dizajna, materijala, konstrukcija, funkcionalnosti, didaktike, postupaka provedbe te, eventualno, instrumenata financiranja. Potencijalni ponuditelji svoje rješenje za ovu investiciju ponuditi će po principu „design & build“ rješenja, samostalno ili u zajednici ponuditelja.

Zainteresirani više informacija o investiciji mogu dobiti na web stranici pilot investicije https://ppi.koprivnica.hr/ na kojoj je i omogućeno iskazivanje interesa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content