Na nZEB treningu Primjena bioklimatskog dizajna sudjelovalo više od 70 sudionika

 Regionalna energetska agencija Sjever u suradnji s Građevinskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu te uz podršku Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju, dana 18. travnja 2024. održala je online nZEB trening na temu „Primjena bioklimatskog dizajna“

Trening je održan u sklopu aktivnosti iz projekta nZEB Ready, programa Horizon2020 za stručnjake iz područja građevinarstva i arhitekture, koji su iz predavanja prof. Bojana Milovanovića s Građevinskog fakulteta u Zagrebu mogli saznati o definiciji i glavnim značajkama bioklimatskog dizajna te pojmovima poput bioklimatske zgrade, zelenih krovova i zdravog stanovanja.

Treningu je prisustvovalo oko 70 sudionika što pokazuje velik interes za temu Primjene bioklimatskog dizajna te će REA Sjever na tu temu u prvoj polovici svibnja 2024. organizirati još jedan online trening za sve koji ovaj trening nisu uspjeli poslušati.

Svi zainteresirani pozvani su na praćenje komunikacijskih kanala REA Sjever kako bi se na vrijeme informirali o datumu održavanja i prijavi na online trening te time proširili svoje znanje u području energetski učinkovite gradnje.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content