REA Sjever i Koprivničko-križevačka županija u Koprivnici organiziraju međunarodnu konferenciju Razvoj elektromobilnosti u ruralnim područjima

Regionalna energetska agencija Sjever i Koprivničko-križevačka županija zajednički u Koprivnici organiziraju međunarodnu konferenciju na temu Razvoj elektromobilnosti u ruralnim područjima.

Konferencija će biti održana dana 13. ožujka 2024. u Koprivnici u konferencijskoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta (Trg bana Josipa Jelačića 6) od 10:00 do 12:00 sati te će na njoj uz predstavnike 13 projektnih partnera projekta RuralMED Mobility sudjelovati i predstavnici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, predstavnici JL(R)S, predstavnici visoko obrazovnih institucija (sveučilišta) te predstavnici proizvođača rješenja i drugih sličnih projekata u Hrvatskoj iz područja održive mobilnosti.

Konferencija će biti održana u sklopu europskog projekta RuralMED Mobility – Razvoj e-mobilnosti u ruralnim i udaljenim područjima Mediterana financiranog iz programa Interreg Euro-Med, koji ima za cilj unaprijediti infrastrukturu i rješenja za razvoj održive mobilnosti u područjima izvan komercijalnog interesa.

Projekt RuralMED Mobility uz REA Sjever i Koprivničko-križevačku županiju provodi još 11 europskih partnera iz ukupno 8 europskih zemalja (Španjolske, Portugala, Italije, Bosne i Hercegovine, Grčke, Slovenije, Bugarske i Hrvatske).

Detaljan program možete pronaći na kraju članka dok je sudjelovanje na konferenciji moguće uz obveznu prethodnu prijavu na poveznici.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content