REA Sjever organizira još jedan webinar na temu Primjena bioklimatskog dizajna

S obzirom na velik interes na prvom održanom webinaru na temu Primjene bioklimatskog dizajna, Regionalna energetska agencija Sjever u suradnji s Građevinskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatskim savezom građevinskih inženjera te uz podršku Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju, 17. svibnja 2024. s početkom od 09:00 sati organizira još jedan nZEB ready  webinar iste tematike kojega će i ovaj puta održati izv. prof. dr. sc. Bojan Milovanović.

Ova edukacija uključuje nekoliko cjelina, a prva od njih je razmatranje principa projektiranja nZEB-a i principa bioklimatskog dizajna (Ima li sličnosti?). U sklopu WEBINARA dobiti ćete odgovore na pitanja „Zašto je važno analizirati lokaciju i klimatske karakteristike?“, „Što su zeleni krovovi?“ i  „Što su to urbani toplinski otoci?“. Osim toga, koje su mogućnosti primjene obnovljivih izvora energije te koji su to pametni materijali i materijali smanjenog utjecaja na okoliš.

Edukacija je BESPLATNA i održava se ONLINE uz obaveznu prethodnu prijavu koju možete izvršiti na sljedećoj POVEZNICI.

Nakon prijave te po isteku roka za prijavu svi prijavljeni dobit će link za registraciju na ZOOM platformu. Trajanje edukacije je 1 dan, a program se nalazi u nastavku. Isto tako, naglašavamo kako će svi sudionici webinara ostvariti bodove u sklopu stručnog usavršavanja koje dodjeljuje Građevinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

Sudjelovanje na webinaru potvrdite najkasnije do 15. svibnja 2024. do 12:00 sati.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content