REA Sjever organizira nZEB webinar na temu Projektiranje i izvođenje zgrada gotovo nulte energije – Bioklimatski dizajn

Regionalna energetska agencija Sjever u suradnji s Građevinskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatskim savjetom za zelenu gradnju, dana 18. travnja 2024. organizira nZEB trening WEBINAR na temu „Projektiranje i izvođenje zgrada gotovo nulte energije – Bioklimatski dizajn“. Trening će održati izv. prof. dr. sc. Bojan Milovanović.

Ovaj trening uključuje nekoliko cjelina, a prva od njih je razmatranje principa projektiranja nZEB-a i principa bioklimatskog dizajna (Ima li sličnosti?). Dobiti ćete odgovore na pitanja: „Zašto je važno analizirati lokaciju i klimatske karakteristike?“, „Što su zeleni krovovi?“ i „Što su to urbani toplinski otoci?“. Osim toga, koje su mogućnosti primjene obnovljivih izvora energije te koji su to pametni materijali i materijali smanjenog utjecaja na okoliš.

Trening je BESPLATAN i održava se ONLINE uz obaveznu prethodnu prijavu. Trajanje treninga je 1 dan, a program se nalazi u nastavku.

Naglašavamo kako će svi polaznici koji se pravodobno prijave ostvariti bodove u sklopu stručnog usavršavanja. Ako Vam se tema čini zanimljiva, prijavite se putem POVEZNICE

Prijava na trening je moguća do 16.4.2024. do 12:0 sati.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content