REA Sjever u Bukureštu sudjelovala na šestom sastanku projekta nZEB Ready

Zaposlenici REA Sjever, sudjelovali su 20. i 21. ožujka 2024. u Bukureštu (Rumunjska) na šestom projektnom sastanku partnera projekta nZEB Ready.

Domaćin šestog projektnog sastanka bio je rumunjski partner UTCB, sastanak je održan pod radnim nazivom Povećanje spremnosti tržišta za implementaciju nZEB-a (Enhancing Market Readiness for nZEB Implementation) i okupio je predstavnike osam projektnih partnera.

Središnje teme sastanka bile su rasprava o preostalim aktivnostima i rezultatima koje je potrebno postići do kraja projekta, treninzima za stručnjake i događajima o podizanju svijesti o nZEB-u koje je svaki od partnera organizirao u svojoj zemlji.

Damir Mandić, voditelj razvoja poslovanja u REA Sjever prvog dana sastanka održao je prezentaciju o trenutnom stanju projekta i postignutim rezultatima uz naglasak na radni paketa Podizanje svijesti ključnih sudionika (Awareness raising for the key process chain participants).

U okviru projektnog sastanka organiziran je i studijski obilazak gdje su partneri mogli vidjeti primjere dobre prakse održive i energetski učinkovite gradnje te posjetili institutu BKH Center.

REA Sjever nastavlja s aktivnostima na projektu od kojih je jedna od njih organizacija i održavanje edukacija različitih tematika. Popis i ishode učenja edukacija možete pronaći na web stranicama REA Sjever.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content