REA Sjever u Čakovcu održala trening o ispitivanju zrakopropusnosti u zgradama

Jučer, 14. ožujka 2024. u prostoru Tehnološko inovacijskog centra Međimurje u Čakovcu, Regionalna energetska agencija Sjever u sklopu aktivnosti projekata nZEB Ready i BUS GoCircular financiranih iz Horizon2020 programa održala je trening edukaciju o testiranju zrakopropusnosti u zgradama.

Trening je organiziran u suradnji s Građevinskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Međimurskom energetskom agencijom i Društvom građevinskih inženjera i tehničara Međimurje te je okupio projektante, arhitekte, tehničare, radnike i ostalu zainteresiranu javnost s šireg područja Čakovca i Međimurja.

Polaznici treninga mogli su saznati sve o opremi potrebnoj za ispitivanje zrakopropusnosti, metodama ispitivanja, mogućim rješenjima za zrakopropusnost, dok je za kraj treninga prikazan i Blower door test na jednoj od prostorija Tehnološko inovacijskog centra Međimurje.

Po završetku treninga, polaznici su u sklopu stručnog usavršavanja ostvarili bodove te im je dostavljena i Potvrda o završenom treningu.

REA Sjever nastavlja s aktivnostima edukacija iz projekta nZEB Ready te za 27. ožujka 2024. najavljuje novi trening Evaluacija/vrednovanje toplinskih mostova korištenjem termografske kamere koji će također biti održan u čakovečkom Tehnološko inovacijskom centru Međimurje.

Poveznicu putem koje će se zainteresirani polaznici moći prijaviti na trening bit će objavljena naknadno.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content