REA Sjever u Čakovcu organizira trening na temu evaluacije toplinskih mostova u zgradama korištenjem termografske kamere

Regionalna energetska agencija Sjever u suradnji s Građevinskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Međimurskom energetskom agencijom i Društvom građevinskih inženjera i tehničara Međimurje dana 27. ožujka 2024. (srijeda) u Čakovcu organizira nZEB trening edukaciju za projektante, inženjere, tehničare, radnike i sve zainteresirane s ciljem informiranja i educiranja o evaluaciji toplinskih mostova korištenjem termografske kamere u zgradama.

Najavljeni trening bit će održan u multimedijalnoj dvorani Tehnološkog inovacijskog centra Međimurje (Ul. bana Josipa Jelačića 22b, 40000, Čakovec) s početkom od 09:30 sati.

Trening će biti održan u sklopu aktivnosti projekata nZEB Ready i BUS GoCircular financiranih iz Horizon2020 programa te će među ostalim obuhvatiti teme teorijskog znanja termografskih mjerenja i upravljanja termografskom kamerom.

Edukacija na treningu predviđena je u trajanju od 1 dana uz besplatno sudjelovanje, osiguranog bodovanja u sklopu stručnog usavršavanja te Potvrde o završenom treningu za sve sudionike edukacije. Prijava sudjelovanja na trening modulu o evaluaciji toplinskih mostova korištenjem termografske kamere u zgradama 27. ožujka, zbog ograničenog broja mjesta obavezna je te pozivamo sve zainteresirane da na vrijeme osiguraju svoje mjesto na treningu i prijave se putem sljedeće POVEZNICE

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content