REA Sjever u Čakovcu organizira trening  o ispitivanju zrakopropusnosti u zgradama

REA Sjever u suradnji s Građevinskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Međimurskom energetskom agencijom i Društvom građevinskih inženjera i tehničara Međimurje dana 14. ožujka 2024. (četvrtak) u Čakovcu organizira nZEB trening edukaciju za projektante, inženjere, tehničare, radnike i sve zainteresirane s ciljem informiranja i educiranja o testiranju zrakopropusnosti u zgradama.

Najavljeni trening bit će održan u multimedijalnoj dvorani Tehnološkog inovacijskog centra Međimurje (Ul. bana Josipa Jelačića 22b, 40000, Čakovec) s početkom od 09:30 sati.

Trening će biti održan u sklopu aktivnosti projekata nZEB Ready i BUS GoCircular financiranih iz Horizon2020 programa te će međuostalim obuhvatiti teme metoda i potrebne opreme za ispitivanje zrakopropusnosti.

Edukacija na treningu predviđena je u trajanju od 1 dana uz besplatno sudjelovanje, osiguranog bodovanja u sklopu stručnog usavršavanja te Potvrde o završenom treningu za sve sudionike edukacije.

Prijava sudjelovanja na trening modulu o testiranju zrakopropusnosti u zgradama 14. ožujka, zbog ograničenog broja mjesta obavezna je te pozivamo sve zainteresirane da na vrijeme osiguraju svoje mjesto na treningu i prijave se putem sljedeće POVEZNICE

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content