REA Sjever u Koprivnici održala 2. nZEB trening

Regionalna energetska agencija Sjever nastavila je s provedbom aktivnosti projekta nZEB Ready te je jučer, 22. studenog 2023. u prostoru Pučkog otvorenog učilišta u Koprivnici održan 2. nZEB trening na temu „Proračuna toplinskih mostova.“

Trening je organiziran u suradnji s Građevinskim fakultetom u Zagrebu i Pučkim otvorenim učilištem Koprivnica s ciljem informiranja i edukacije o proračunima toplinskih mostova u zgradama te je primarno namijenjen stručnoj javnosti, odnosno inženjerima i projektantima ali i ostaloj zainteresiranoj javnosti.

Sadržajno, trening su vodili Bojan Milovanović, profesor s Građevinskog fakulteta u Zagrebu i Mergim Gaši viši asistent na Zavodu za materijale Građevinskog fakulteta u Zagrebu koji su u svojim izlaganjima obuhvatili teme prijenosa topline u zgradi, vrstama i metodama kvantifikacije toplinskih mostova te kako smanjiti njihov utjecaj pri tome naglasivši kako je prilikom projektiranja i izvođenja radova toplinske mostove potrebno izbjeći ili što više oslabiti njihovo djelovanje.

Po završetku treninga polaznicima su u sklopu stručnog usavršavanja dodijeljeni bodovi i Potvrda o završenom treningu.

Sljedeći nZEB trening na temu obnovljivih izvora energije bit će održan već 29. studenog 2023. putem platforme MS Teams.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content