REA Sjever u Koprivnici organizira nZEB treninge

Sredinom studenog u Koprivnici, REA Sjever u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Koprivnica organizira dva nZEB treninga s ciljem informiranja i educiranja stručne i ostale zainteresirane javnosti o mogućnostima korištenja obnovljivih izvora energije u zgradama gotovo nulte energije i proračunima toplinskih mostova u zgradama.

Prvi trening na temu obnovljivih izvora energije, mogućnosti primjene obnovljivih izvora energije u zgradama gotovo nulte energije i važećeg zakonodavnog okvira bit će održan 16. studenog 2023. u prostorima Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica (Trg Bana Josipa Jelačića 6, 2. kat, lijevo) s početkom u 09:30 sati.

Program i prijava sudjelovanja na nZEB treningu 16. studenog moguća je putem obrasca https://tinyurl.com/3wvnvzb9

Dana 22. studenog 2023. u istom prostoru bit će održan nZEB trening na temu prijenosa topline u zgradama, vrstama, utjecajima i metodama procjene toplinskih mostova te proračunima toplinskih mostova na praktičnim primjerima.

Program i prijava sudjelovanja na nZEB treningu 22. studenog moguća je putem obrasca https://tinyurl.com/bhww3tea

Voditelji najavljenih treninga bit će energetski stručnjaci REA Sjever i profesor Bojan Milovanović s Građevinskog fakulteta u Zagrebu.

nZEB treninzi će biti održani u sklopu aktivnosti projekta nZEB Ready dok su po završetku treninga za sudionike predviđene Potvrde o završenom treningu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content