REA Sjever u Virovitici organizira regionalnu radionicu o energetskoj obnovi “Spremni za nZEB”

Regionalna energetska agencija Sjever u Virovitici, dana 25. siječnja 2024. organizira regionalnu radionicu o energetskoj obnovi „Spremni za nZEB.“

Regionalna radionica „Spremni za nZEB“ bit će održana u Gradskoj vijećnici Grada Virovitice, Trg kralja Zvonimira 1 s početkom od 16:30 sati te ima za cilj upoznati građane s uvjetima i mogućnostima prijave na sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća prema najavljenom pozivu Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

U sklopu radionice, za građane je organiziran i tzv. „brokerage event“ odnosno događaj koji ima za cilj povezati građane s izvođačima radova na kojem će građani moći s izvođačima detaljnije razgovarati o energetskoj obnovi, dobiti ponude za izvođenje radova i direktno ugovoriti izvođenje radova.

Ova jedinstvena radionica prilika je da građanima proces energetske obnove postane jednostavniji u izvedbi te svoje sudjelovanje na radionici građani mogu prijaviti na sljedećoj poveznici.

Osim putem poveznice, prijava sudjelovanja na radionici moguća je telefonskim pozivom ili slanjem SMS poruke na broj 099 524 9816 u kojoj je potrebno navesti: ime i prezime, Radionica Virovitica.

Regionalna radionica „Spremni za nZEB“ druga je takva radionica koju u sklopu projekta nZEB Ready organizira Regionalna energetska agencija Sjever, a kako je izgledala ona održana 25. listopada 2023. u Koprivnici pogledajte u sljedećem videu.

Uz regionalnu radionicu u Virovitici, REA Sjever prethodno će za građane s područja gradova Virovitice, Koprivnice i Varaždina dana 23. siječnja 2024. od 17:00 do 18:00 sati održati webinar o uvjetima za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća na koji se građani mogu prijaviti na sljedećoj poveznici.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content