U Koprivnici održana regionalna radionica „Spremni za nZEB“

U prostorima koprivničkog inkubatora kreativnih industrija, ENTER, u organizaciji Regionalne energetske Sjever, prošle srijede, 25. listopada održana je nZEB radionica pod nazivom „Spremni za nZEB“ i povezujući događaj građana i izvođača radova koji primjenjuju nZEB standard.

Radionica „Spremni za nZEB“ održana je s ciljem informiranja i poticanja građana na energetsku obnovu te njihovo upoznavanje s nZEB principima gradnje, dodatno su u sklopu radionice građani upoznati s mogućnostima sufinanciranja energetske obnove i uvjetima prijašnjih poziva na sufinanciranje Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Na samoj radionici zainteresiranim građanima predstavili su se tvrtke Švenda građenje, Elektromontaža Kenjerić i Centrometal, sve izvođači koji radove izvode po nZEB standardu.

Po završenom predstavljanju izvođača, građani su imali priliku inicijalnog povezivanja s izvođačima koji su pojasnili sve mogućnosti i prednosti njihovih izvedenih radova po standardu gradnje gotovo nulte energije (nZEB).

Kako bi utvrdili na radionici stečeno znanje o nZEB-u, za sudionike je održan interaktivni kviz na kojem su sudionici ostvarili visoki postotak danih točnih odgovora i time potvrdili interes za nZEB, sudionicima kviza koji su ostvarili najveći broj bodova uručene su nagrade.

Regionalna radionica „Spremni za nZEB“ održana je u sklopu aktivnosti EU projekta nZEB Ready te se ovim putem još jednom zahvaljujemo izvođačima radova po nZEB standardu Švenda građenje, Elektromontaža Kenjerić i Centrometal na njihovom sudjelovanju na događaju.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content