• Energetska obnova zgrada i obiteljskih kuća
  • Probna vožnja električnim automobilom
  • Energetska obnova zgrada i obiteljskih kuća
  • Probna vožnja električnim automobilom

REA SJever je javna, nezavisna i neprofitna ustanova koja djeluje od 2009. godine. Osnovani smo u okviru programa Intelligent Energy Europe od strane gradova Koprivnice, Varaždina i Virovitice.

Opširnije »

Novosti i događaji

REA Sjever u Splitu održala nZEB trening modul za djelatnike u javnoj upravi

Prošlog tjedna, 23. i 24. svibnja 2024. u prostorima gradske uprave Grada Splita, voditelj razvoja poslovanja u REA Sjever, Damir Mandić i energetski savjetnik u REA Sjever, Matej Viljevac održali su nZEB trening modul za djelatnike u javnoj upravi o mogućnostima energetske obnove postojećih zgrada i izgradnje novih zgrada prema nZEB standardu.

Ima li Hrvatska dovoljno kapaciteta za energetsku obnovu zgrada po stopi od 3% godišnje?

Krajem travnja 2024. godine završili smo s provedbom projekta CRO Skills RELOAD iz programa LIFE. Projekt je trajao 18 mjeseci i bio je usmjeren u ponovno pokretanje nacionalne platforme dionika s područja zgradarstva i obrazovanja te su u sklopu projekta nastale i Nacionalne smjernice za postizanje ciljeva energetske učinkovitosti u zgradarstvu do 2030., a izrađena je i sveobuhvatna Analiza stanja u zgradarstvu u RH i vještina građevinskih radnika u području energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije.

Naše usluge

Tražite podršku pri razvoju projekata? Želite organizirati edukaciju o obnovljivim izvorima energije? Potrebna vam je izrada godišnjeg plana energetske učinkovitosti? Onda ste na pravom mjestu.

Naš tim

A tko stoji iza odgovora na vaše upite i iza održanih edukacija? Saznajte više o našim osnivačima i zaposlenicima.

Naši projekti

Najviše o našem trudu, radu i uspjehu možete saznati iz uspješnih projekata koji stoje iza nas.

Skip to content